Locaties

Sinds 2015 heb ik als Huiswerkman een fijne plek om kinderen te begeleiden in de praktijk van Inez van Wolferen. In de tijd dat ik op Maupertuus in Driebergen werkzaam was als groepsleerkracht heb ik met haar samengewerkt. Als het gaat over de begeleiding van kinderen denken we over veel hetzelfde. Zowel professioneel als persoonlijk kunnen we goed door één deur.

Koffer Tekst Logo Huiswerkman aanwezig

Vaste tijden:
  • woensdag      13:00 tot 19:00 uur
  • donderdag    14:00 tot 19:00 uur
  • vrijdag            14:00 tot 19:00 uur

 

 

Praktijk Zonnig is gevestigd op het Broederplein in Zeist. Een historische locatie nabij Slot Zeist. U vindt hier de praktijken van Inez van Wolferen en Marja Verdonk. Praktijk Zonnig is een praktijk voor Kindertherapie, Kindercoaching en Familiemediation.

Praktijk Zonnig
Broederplein 35 A
3703 CD Zeist 

Broederplein
Huiswerkman Afbeelding Locaties 01
het Broederplein
Broederplein oprijlaan
DSC01182
DSC01183
Praktijk Zonnig
Praktijk Zonnig
Huiselijke Ruimte
Huiswerkman Afbeelding Werkwijze 02
Tuin
Tuin met bank
Tuin

Het interieur is huiselijk, gezellig en verzorgd. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Er is een keuken, een haardvuur met een aan- en uitknop en er staan twee computers. Via de openslaande deur bereik je de mooie tuin. Daar beschikken we over comfortabele bank om af en toe in de zon je huiswerk te maken of in een pauze even een kop thee te drinken.

Wilt u kennis maken met Praktijk Zonnig dan kunt u een kijkje nemen op de website. Daar vindt u verdere informatie over de diensten die de praktijk aanbiedt, Inez van Wolferen en Marja Verdonk.

 

Huiswerkman Koffertje met Kennis